Nonique ránctalanító arcvíz
2016. július 13. írta: ZöldElla

Nonique ránctalanító arcvíz

Termékteszt

Az arcunk a védjegyünk, hiszen első látásra is sok mindent elárul az egészségi- és lelkiállapotunkról, így érdemes odafigyelni az ápolására.

 

Személy szerint nem fektetek túl nagy hangsúlyt az arcápolásra, illetve csak a legszükségesebb termékeket használom, amiket egy korábbi videómban be is mutattam. Azonban egy bizonyos kor után az embernek érdemes odafigyelnie az arcbőrére, hiszen megelőzni sokkal könnyebb a bőrhibákat, mint utólag eltüntetni. Éppen emiatt igyekszem magam rávenni a tudatosabb arcápolásra még a normális keretek között és kevesebb szeméttermelés mellett.

noni1.jpg

A legújabb termék, amelyet kipróbáltam a Nonique-tól a ránctalanító frissítő arcvíz. A Nonique német naturkozmetikai márka és a termékek bázisformuláját a noni ( Morinda Citrifolia) nevű gyümölcs adja, amely az aloe verával együtt minden termékben megtalálható. A termékekhez a bio nonit a márka saját ültetvényein, Panamában termesztik. A Nonique, mint márka 2005-ben indult és 2012 óta kaphatóak itthon a termékei, amelyekben csakis természetes forrásból származó összetevők vannak (elvileg).

A Nonique termékek vegánok, nem tesztelték őket állatokon, szintetikus tartósítószer, színezék, hozzáadott illatanyag, szilikon, pálmaolaj, parabén és kőolajmentesek, illetve a csomagolásuk újrahasznosítható és természeti úton lebomló anyagból készülnek. (1)

noni3.jpg

 Az arcvíz az anti aging kategóriába sorolható és a noni, illetve aloe vera mellett még gránátalma és acai bogyó kivonat van benne. A termék 100 ml-es kiszerelésű és olajmentes. A használati utasítás szerint arctisztítás után egy vattakorong segítségével töröljük át vele az arcbőrünket. Mivel én nem szeretnék több szemetet termelni a plusz vattakorongokkal, így úgy döntöttem, hogy egy spriccelős fejű kis flakonba átöntöm a folyadékot és az arcomra, illetve a mellkasomra fújom az arcvizet, majd hagyom, hogy a bőröm beszívja.

Az illata édes, nagyon minimálisan mintha ragadna is az első pár percben, azonban valamit tényleg csinálhat az arcbőrrel, ugyanis nekem a befújás után enyhén bizsergett a bőröm és minimálisan feszült is. Persze kérdés, hogy hosszútávon milyen hatásokkal bír, illetve egy megviseltebb bőrön milyen eredményességgel működik a formula. Egyedüli zavaró tulajdonsága, hogy a flakonban enyhén habzik, így ezt nem igazán tudom hova sorolni, hiszen a termékhasználat leírásában sehol nem írják, hogy az arcvizet esetleg le kellene mosni.

noni2.jpg

Minden esetre úgy vélem, hogy problémamentes bőr nyári ápolására megfelelő ez a termék, bár a gyártó minden bőrtípusra ajánlja.

Az arcvíz a DM-ben, Müllerben és különböző bioboltokban szerezhető be, az ára 1200-1600 Ft között mozog üzlettől függően. A krémmánián elég vegyes értékelést kapott.

Ha tetszett a poszt és érdekelnek a veganizmussal kapcsolatos témák, akkor kövess Facebookon , Instagramon,  YouTube-on és Twitteren is!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr728878566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása