A ti kezetek hogyan bírja a hideg időt? Az enyém sehogy, mert kiszárad és véresre reped, emiatt pedig még mindig keresem a legmegfelelőbb kézkrémet. Legutóbb a @sante_naturkosmetik intenzív regeneráló kézkrémét vettem meg, hogy hátha ez segít.
Elvileg 6 féle  olaj ( shea, szója, mandula, kókusz, olíva és szőlő mag) van benne, illetve vitaminok. Használom már egy ideje és azt kell mondjam, hogy egész jó. Bevallom rosszabb hatásra számítottam, csak megszokásból próbáltam ki új kézkrémet, hogy hátha jó lesz. Eddig megfelelt, versenyben maradhat a jó kézkrém kategóriában.
2019. január 25. írta: ZöldElla

A ti kezetek hogyan bírja a hideg időt? Az enyém sehogy, mert kiszárad és véresre reped, emiatt pedig még mindig keresem a legmegfelelőbb kézkrémet. Legutóbb a @sante_naturkosmetik intenzív regeneráló kézkrémét vettem meg, hogy hátha ez segít. Elvileg 6 féle olaj ( shea, szója, mandula, kókusz, olíva és szőlő mag) van benne, illetve vitaminok. Használom már egy ideje és azt kell mondjam, hogy egész jó. Bevallom rosszabb hatásra számítottam, csak megszokásból próbáltam ki új kézkrémet, hogy hátha jó lesz. Eddig megfelelt, versenyben maradhat a jó kézkrém kategóriában.

zoldella készítette ezt a képet.

süti beállítások módosítása