Nyereményjáték
2015. október 04. írta: ZöldElla

Nyereményjáték

Játszani jó, nyerni pedig még jobb, úgyhogy most ez a poszt egy nyereményjátékhoz kapcsolódik.

 

Nyáron lehetőségem volt a CD termékei közül párat tesztelni, amikről írtam is. Már akkor megfogalmazódott a cég képviselőjében, hogy egy játék keretében biztosítanának ajándékcsomagot, amit kisorsolhatnék az olvasóim között. Mivel ma van az állatok világnapja és állatkísérletmentes, vegán termékekről van szó, így tökéletesebb időpontot nem is találhattunk volna.

A nyereménycsomag tartalma 1 CD vízililiom tusfürdő, 1 CD gránátalma golyós dezodor, 1 CD gránátalma pumpás dezodor,  1 CD vízililiom golyós dezodor, 1 CD vízililiom pumpás dezodor, 1 CD vízililiom aeroszolos dezodor, illetve egy CD textilzsák. Mindegyik termék teljes kiszerelésű és felbontatlan természetesen.

A játékon való részvételnek két feltétele van:

  1. A következő kérdést kell megválaszolni és elküldeni az ellazold@gmail.com e-mail-re levelezési címmel és névvel. Milyen szempontok szerint választasz és vásárolsz meg egy testápolási terméket?
  2. A második feltétel, hogy a blog Facebook oldalának követőjének kell lenni.

Mivel a játékot főleg a már most is a Facebook oldalt követőknek rendezzük, ezért megosztani, ajánlani nem kell. Ezzel a játékkal szeretném ugyanis megköszönni annak az 1200 embernek, hogy követi, kommentálja és megosztja a blog Facebook oldalán megjelenő posztokat, illetve hogy befogadó a vegán életmóddal kapcsolatban.

jateek.jpg

A játék 2015. október 4 -én kezdődik és 2015. október 11. éjfélig tart. A nyertesek számát tekintve pedig 5 nyereménycsomag kerül kisorsolásra, amelyet a CD magyarországi képviselője fog kipostázni, miután kisorsoltam az 5 nyertes. Harmadik félnek senki adatait nem adjuk ki és a későbbiekben sem használjuk fel semmire!

A cég magyar nyelvű honlapja itt érhető el.

Mindenkinek sok sikert!

 Ha tetszett a poszt és érdekelnek a veganizmussal kapcsolatos témák, akkor kövess Facebookon , Instagramon és YouTube-on is!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr957887634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása