Blogszülinap a 2. év
2015. augusztus 22. írta: ZöldElla

Blogszülinap a 2. év

Amikor beleveszi magát az ember fejébe a gondolat, hogy egy blog írásával milyen sok emberhez tudná eljuttatni az információkat az őt érdeklő témákról, akkor onnantól kezdve nincs menekvés. Két évvel ezelőtt ez történt velem is.

 

Az első poszt pontosan 2 évvel ezelőtt, 2013. augusztus 22-én került ki a blogra, amely egy rövidke bemutatkozás volt. Utána jöttek sorban a receptek, állatvédelmi eseménybeszámolók, tematikus posztok, vegán termékleírások és filozofálgatások. Két év alatt sok minden változott, talán már a stílusom is kiforrt és kijelenthetem, hogy állandó mozgás van a blogon. Egy átlagos nap ha nincs új poszt akkor is 150-200 látogatás történik, ami egy veganizmusról és állati jogokról szóló blog esetében azt hiszem jó eredmény. A számok, azaz a vegánság felé nyitott emberek száma pedig napról napra nő és az oldalletöltések száma már 39 ezerrel haladta meg a 500 000-et. bbtort15_1.jpg

A blogot ezután követte a Facebook oldal, ahol jelenleg már 1100 ember csatlakozott az oldal kedvelőihez, amit hálásan köszönök, ugyanis általuk, a like-olt és megosztott posztok segítségével még több emberhez juthat el az üzenetem.

A YouTube-on két, a bloghoz tartozó csatorna található meg, melyeken különböző videókkal igyekszem elgondolkodtatni és segíteni az embereket. Az Ella Zold csatornán az első, kicsit suta videóim és az állatvédelmi demonstrációkról készült felvételek találhatóak és nézhetőek meg. Az Ella Zold Vlog csatornán pedig a veganizmusról szóló gondolataim, vegán termékek bemutatása és véleményezése, könyvajánlók, vlogok és újabban receptvideók is megtalálhatóak.

Az Instagramon pedig egy kicsit személyesebb, de a vegán életmódommal kapcsolatos képeket osztok meg a követőimmel. 

Hálásan köszönöm az olvasóimnak és a közösségi felületeken követőimnek, hogy nyitottak az erőszakmentes és vegán életmódra, hiszen minden élet értékes és nincs jogunk egy másik élőlény élete felett rendelkezni.

 

 tiszteld.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr117724604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása