Vegán könyvajánló 2. rész
2013. december 19. írta: ZöldElla

Vegán könyvajánló 2. rész

A karácsony közelsége miatt gondoltam arra, hogy pár általam olvasott és használt (szakács)könyvet bemutatnék, de ezek valójában mindig aktuálisak. De az ünnep miatt most jó párat beszerezhetünk, ha könyveket kérünk ajándékba. :) Az ajánló első része itt található.

Ebben a részben a nyers vegán és vegán életmóddal kapcsolatos meglévő könyveimet mutatom be. A videó 30 perces lett, mert a második felében mutatom be azt a három könyvet, amik a mai nagyüzemi állattartással és a tisztán növényi táplálkozás egészségre gyakorolt hatásával foglalkoznak. Ezek pedig olyan témák, amikről az ember akaratlanul is többet mond. Illetve mivel azok nem szakácskönyvek így mindenki el tudja dönteni, hogy érdekli e a könyv vagy nem mert a tartalomjegyzéknél azért többet mondok róluk. Igyekeztem minél jobban megvágni a videót de amiket elmondok benne azokat említésre valónak tartottam és írásban talán hosszabb lett volna, mint szóban.

Könyvek listája:

Bár a videóban nem beszéltem róla, azonban itt a posztban mindenképpen szeretném megemlíteni Bonifert Anna Állatvédők könyve című munkáját, amiben az állatokkal való bánásmódunkról ír. Így sorra veszi az állatok jogait, a családi kedvenceket, a szórakoztatóiparban tartott állatokat, az állatkísérletek miatt laborokban senyvedőket, az állat- és környezetvédelem kapcsolatát, a húsevés jelenségét, a változtatás lehetőségét és az állatvédelem pszichológiáját. Mivel kevés példányszámban nyomták ki a könyvet így már nem vásárolható meg, azonban az internetről ingyen letölthető és terjeszthető! Innen lehet letölteni

Remélem tudtam segíteni és a legtöbb könyvet mindenki begyűjti. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr355698958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.12.19. 19:27:50

Mit szeretnék karácsonyra?
Én csak annyit szeretnék, hogy legyen béke, szeretet, és harmónia minden családban... és egy leptopot!

2013.12.19. 21:12:04

@wmiki: Mi az a "leptop"? A többit értem.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.12.19. 22:09:37

@little troll: Nem tudom, nem vagyok én tévedhetetlen tudomány, hogy mindent tudjak a világról.
Meg kell kérdezni azt a 2.a-s tanulót, aki ezt írta a cetlijére.

2013.12.21. 20:57:57

@wmiki: Hazudsz? Másodikos gyerek nem ír ilyet!
süti beállítások módosítása