Egyszer minden megszületik és mindennek oka van. :)
2013. augusztus 22. írta: ZöldElla

Egyszer minden megszületik és mindennek oka van. :)

20 évnyi vegetáriánus táplálkozás után lettem vegán. Ennek oka pedig, hogy kis homokszemként is hatással vagyunk világunk óriási gépezeteire és fogyasztói szokásainkkal egyenként is több ezer emberre és állatra lehetünk hatással valahol a bolygó egy pontján. Szeretem, tisztelem és intelligens élőlényeknek tartom az állatokat, akik mind lelkileg, mind fizikailag éreznek fájdalmat és így nem akarok senkinek sem a fájdalmából élni.

De szeretem a természetet is így őt is igyekszem óvni, amit tudatos életmóddal tarthatónak vélek. Ilyen pl. az, amikor áramtalanítjuk az elektronikai szerkezeteket vagy nem folyatjuk feleslegesen a vizet. Emellett szeretek hobby technikákkal dolgozni, illetve újrahasznosítani, amit csak tudok. A főzésben és sütésben is örömömet lelem lisztes kötényű újoncként, így tanulok, okulok és kísérletezgetek az ízek, zöldségek és gyümölcsök világában. Egyaránt főzök/sütök mások receptjei és a saját ötleteim alapján.

Nem utolsó sorban pedig érdekel a természetes és erőszakmentes szépség is. A felsoroltak összessége fogja adni a blog témáját így igen változatos bejegyzések és vlogok lesznek remélhetőleg olvashatóak illetve láthatóak majd, amik mások szívét és gondolatait is talán megnyitja. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr835399793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása