A kecskék az új macskák pofátlanságból
2015. szeptember 10. írta: ZöldElla

A kecskék az új macskák pofátlanságból

A kecskék igazi cukiság cunamit tudnak dobni, ha akarnak. Ennek a posztnak most nincs kifejezett üzenete, csak meg akartam mutatni, hogy mennyire ki tudják sajátítani a környezetüket a kecskék és mennyire nem érdekli őket, hogy mit szól ehhez a környezet vagy az elszenvedő alany, ezáltal ők lettek az új macskák. :)

Láthatóan mindenki türelmesen viseli ezeknek a kis kergéknek az ugrálás mániáját. Valamiért ők annyira háttérbe szorulnak, nem fordítunk rájuk elég figyelmet, pedig a kecskék is bőven elszenvedő alanyai az emberi uralkodás és felhasználásvágynak. Ez alatt főleg a kecsketejes termékeket értem, aminek az előállítása a tehéntejiparhoz hasonló.Elveszik a gidákat az anyjuktól és vágóhídra küldik a még kisbaba korú élőlényeket, az anyákat pedig végkimerülésig használják, majd őket is meggyilkolják.

Vigyázat, Cuki Cunami látható alább!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr807524010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erős ateista 2015.11.09. 22:11:04

Én is elítélem a kecskékről készült videókat, hiszen ezzel is csak ezeknek a szemeteknek a zsebét tömjük. A gonoszt tejipar kihasználja őket, és a gonosz ugráló energiatermelésről nem is beszéltél.
süti beállítások módosítása