Elfogytak 1.
2015. január 19. írta: ZöldElla

Elfogytak 1.

Kedvelt videótéma a beauty vloggerek az ún. elfogytak, újra venném-e című videók. Bár nem vagyok beauty blogger/vlogger/youtuber, hogy eme divatos jelzőket én is használjam, de úgy gondolom, hogy a vegán életmód szempontjából fontos a vegán termékek bemutatása. Egy apró svéd csavar van a dologban, de a miért csak a videóban hangzik el.

Minden esetre legalább már vannak vegán termékek is a magyar piacon még ha kevés is. Reményeim szerint egyre bővül majd a kínálat és egyszer eljutunk oda, hogy a polcokon található áruk nagy része környezetvédő vegán termék lesz.

Ha valaki ismer Magyarországon is hozzáférhető vegán termékeket, akkor szívesen fogadom az információkat. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr407087263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fáklány 2015.01.20. 20:28:26

Az angol Lily Lolo cég ásványi alapú dekorkozmetikumai 95%-ban vegán termékek, természetes alapanyagokból készülnek és nem tesztelik őket állatokon. A 2014 Beauty Awards versenyen bronzérmet nyertek kíváló minőségű termékeikkel. Tudtommal Magyarországon csak az E-makeup kft forgalmazza őket www.e-makeup.hu/ vagy FB: www.facebook.com/emakeupkozmetikumok

Pontos leírást a magyar oldalon is találsz az egyes termékekről és azok összetevőiről. Én az alapozójukat használom már jó egy éve és imádom a a szemhéjpúder színeiket is. Ja, és szerintem a legpuhább kabuki ecsetet is náluk lehet kapni :)
süti beállítások módosítása