Veganizmus versus barátság
2014. október 29. írta: ZöldElla

Veganizmus versus barátság

A mai posztnak a lényegi tartalma az a videóban látható és hallható. Nem szeretnék hosszan írni, hiszen a videóban elég részletesen kitárgyaljuk a címben olvasható jelenséget. A mi barátságunkban volt egy hosszabb szünet mert nem hallottuk meg a másik mondandóját és csak a saját, adott pillanatban aktuális szűrőnkön keresztül voltunk hajlandóak/képesek a másikat meghallani. Lényegében a veganizmus miatt vesztünk össze, mert Anna már vegán volt akkor, én pedig még vegetáriánus és semmi pontos információm nem volt a veganizmus hátteréről. Feltételezem, hogy mások is kerültek hasonló helyzetbe a vegán életmódra való áttérés miatt.

Ezzel az igen hosszú videóval remélhetőleg tudunk segíteni másoknak, hogy ne kerüljenek abba a szituációba, amit mi is megteremtettünk magunknak a tudatlanságunk és indulataink miatt. Szerencsére az idő segítségével és azzal, hogy mindkettőnk számára fontos volt a köztünk lévő barátság meg tudtuk beszélni a kialakult konfliktust, de közben két értékes évet veszítettünk el.

Őszintén reméljük, hogy tényleg tudunk segíteni ezzel a videóval.

Anna blogja: https://veganallatvedelem.blogspot.hu/

Anna blogjának FB oldala: https://www.facebook.com/veganallatvedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr776833063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása