Ha rajtunk magyarokon múlna, akkor nem lenne gond a túlhalászattal
2014. december 10. írta: ZöldElla

Ha rajtunk magyarokon múlna, akkor nem lenne gond a túlhalászattal

Folytatódik a halászatról készült videósorozat, melynek 2. része látható a posztban. Ebben a részben leginkább az Európai Unió halászati politikájáráról beszélgettünk. Vagyis Tamás beszélt, én hallgattam. :)

Aki bővebben szeretne utána olvasni az EU halászati politikájának, az ide kattintva teheti meg. A link az Európai Bizottság halászattal foglalkozó honlapjára vezet. Emellett elolvasható egy 12 oldalas tájékoztató füzet, ami a tengervizeink jövőjének védelméről, és a jólét alapjainak lerakásáról szól.

Az európai közös halászati politika reformjáról itt lehet olvasni.

Tamás blogja pedig ide kattintva érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr556971239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phaszfej 2014.12.10. 22:29:49

Dögöljön meg az összes hal. Nem lehet tőlük nyugodtan lubickolni. Különbenis, még a tengerparti országokban is csak a prolik zabálnak a tengerből. Itthon meg azt hiszi a sok agymsostt proli, menő a tengeri cucc. Halál a halakra, éljenek a nyugodtan fürdőzni kívánók!

Brix 2014.12.10. 23:32:48

A túlhalászás nem az EU halászat miatt van, hanem a fejlődő országok okolhatók érte...
süti beállítások módosítása