5 vegán mosogatógép tabletta
2018. január 29. írta: ZöldElla

5 vegán mosogatógép tabletta

A vegán mosogatógép tabletták nem csak erőszakmentesek, hanem környezetkímélőbbek is.

5_vegan_mosogatogep_tabletta.jpg

A háztartásokban egyre elterjedtebb a mosogatógépek használata, aminek révén különböző hatóanyagú és összetételű mosogatógép tabletták jelentek meg a piacon. Azonban ezek között is jócskán akad olyan, amelyet gyártása során állatokon tesztelnek le, vagy olyan cég termékei, amely végez állatkísérleteket, esetleg a tabletták állati eredetű összetevőt tartalmazhatnak. Ezért összeszedtem 5 olyan márka termékét, amelyek vegánok és emellett többnyire környezetkímélőbbek, illetve biológiai úton lebomlóak.

Az alább bemutatott márkák bio boltokban vagy bio termékeket árusító webshopokban szerezhetőek be.

Almawin

almawin_mosogatogep_tabletta_zoldella_vegan_eletmod_blog.jpg

Az Almawin mosogatógép tabletta 25 darabos kiszerelésben kapható. A termék foszfát- és klórmentes, nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat, kőolajszármazékot és génmanipulált anyagokat. Újrahasznosítható csomagolásban kapható.

Összetevők: nátriumcitrát, szóda, nátriumszilikát, rétegszilikátok, nátriumhidrogénkarbonát, cukortenzid, nátriumperkarbo­nát, a poliaszparaginsav nátriumsója, természetes proteázok, részben ellenőrzött ökotermesztésből származó természetes illóolajok.

 

Attitude

attitude_mosogatogep_tabletta_zoldella_vegan_eletmod_blog_3_vegan_mosogatogep_tabletta.jpg

Az Attitude foszfátmentes mosogatógép tabletta 26 darabos kiszerelésben kapható. Természetes és környezetbarát anyagokat tartalmaz, amelyeknek több mint 95% -a lebomlanak a környezetünkben. Nem tartalmaz foszfátokat, klórt, mesterséges színezékeket és illatanyagot. A termék hipoallergén. 

Összetevők: nátrium-citrát (> 30%), nátrium-karbonát (15% -30%), oxigénes fehérítő (nátrium-hidrogénkarbonát) (15% -30%), nátrium-szilikát (<5%), növényi nemionos felületaktív anyagok%), enzimek.

 

Ecover

ecover-classic-mosogatogep-tabletta-zoldella_vegan_eletmod_blog_3.png

Az Ecover Classic mosogatógép tabletta is két kiszereléseben kapható, mégpedig 25 és 70 darabos csomagolásban. A mosogatógép tabletta a szalmából és búzakorpából készült cellulóz-tendized segítségével távolítja el az edények felületéről a szennyeződést. A termék foszfátmentes, biológiailag lebomlik.

Összetevők: 30% nátrium-citrát, 15-30% nátrium-perkarbonát, 5-15%: nátrium-karbonát, dinátrium-diszilikát, nátrium-hidrogén-karbonát, nátrium-Poliaszpartát, TAED, szorbitol Sesquicaprylate, Caprylyl / kapril glükozid, glicerin, Fragrance (100% természetes illat), szubtilizin, amiláz, limonén, nátrium-glükonát.

 

Sodasan

sodasan_vegan_mosogatotabletta_zoldella_vegan_eletmod_blog2.JPG

A Sodasan öko mosogatógép tabletta két kiszerelésben kapható, mégpedig 25 és 55 darabos csomagolás. A tabletták enzim-, illat-, foszfát- és klórmentesek és biológiai úton lebomlanak.

Összetevők: >30% citrát, 15-30% szilikát, 5-15% poliaszpartát, <5% nemionos tenzid (cukortenzid), repceolaj. 

 

 

 

 Sonett

sonett_vegan_mosogatogep_tabletta_zoldella_vegan_eletmod_blog_2.JPG

A Sonett mosogatógép tabletta 25 darabos kiszerelésben kapható. A tabletták nem tartalmaznak enzimeket, agresszív klóros fehérítőket, foszfátokat vagy illatosítókat. A hatóanyagok biológiailag lebomlóak.

Összetevők: 30% citrát, 15-30% szóda, szilikátok, 5-15%nátriumperkarbonát, 1-5% poliaszparaguszsav, borostyánkősavnátrium só, szulfátozott ricinusolaj.

 

 

Kövess a közösségi médiában is!

fb.png instanak.png yt.png pin.png

Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr1912460207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása