Emberhús égett a Hősök terén (18+)
2015. szeptember 27. írta: ZöldElla

Emberhús égett a Hősök terén (18+)

Önös érdekből élőlényeket kihasználni, megkínozni és meggyilkolni kegyetlen és egyáltalán nem etikus. Világszerte az utcára vonultak az állatjogi aktivisták azért, hogy a hétköznapi ember és fogyasztó figyelmét felhívják az általuk pénzelt brutális iparokra. Ennek érdekében pedig a hétköznapi ember komfortzónájábólból kiugró performanszokkal álltak elő.

 

A 269life Hungary szervezésében a magyar állatjogi aktivisták is utcára mentek és megtartották demonstrációjukat, ahol a cudar esős időjárás ellenére is szép számú hallgatóság gyűlt össze. A jelenlévők 12 előadótól széleskörű palettát hallgathattak meg 5-7 perces felszólalásokban a vegán életmódtól kezdve a vegán testépítésen át az állatmentésről, bikaviadalokról, delfináriumokról, cirkuszokról, tejiparról, állati eredetű ruházati termékek eredetéről, a vegán életmód és környezet kapcsolatáról.

GALÉRIA

A beszédek után egy rövid performansz következett, ahol testfestett aktivisták szimbolizálták a húsipar áldozatait, akikkel mind az állattartótelepeken, mind a vágóhídon brutálisan bánnak az emberek, hiszen az érző és saját személyiséggel rendelkező intelligens élőlényeket tárgyiasítják, profitszerző nyersanyagként definiálják.

Az esemény lezárásakor mindhárom performansz résztvevőt egy 269-es billoggal égették meg.

269 egy borjú, aki Izraelben egy tejfarmon született. 269 a sorszáma volt, mert nevet nem adnak a tejfarmok szülöttjeinek, hiszen rövid időn belül úgyis a vágóhídon kötnek ki a borjak. 269-nek szerencséje volt, mert izraeli állatjogi aktivisták megmentették és ma is egy farmon él. Azonban 268 és 270 már réges régen halott, hiszen csak egy borjút tudtak megmenteni

Ha Te is megmentője akarsz lenni a 269-hez hasonlóan tejfarmokon született borjaknak, akkor hagyd abba az állati eredetű tejtermékek fogyasztását és NE támogasd ezt a gyilkos ipart, amely anyákat szipolyoz ki és csecsemőket gyilkol meg. Légy vegán és ments életeket. Sokkal könnyebb, mint gondolnád.

 Ha tetszett a poszt és érdekelnek a veganizmussal kapcsolatos témák, akkor kövess Facebookon , Instagramon és YouTube-on is!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr827840374
süti beállítások módosítása