Elhunyt Sam Simon a Simpson család producere
2015. március 10. írta: ZöldElla

Elhunyt Sam Simon a Simpson család producere

Meghalt az egyik legismertebb amerikai rajzfilmsorozat kitalálója, megalkotója és producere, aki nem utolsósorban vegán és aktív állatvédő volt.

 

Vastagbélrákban elhunyt 2015. március 8-án vasárnap este az 59 éves Sam Simon, akit sokan onnan ismerhetnek, hogy ő volt az ismert sorozat, a Simpson család egyik producere. Azt kevesen tudják róla, hogy elkötelezett állatvédő, vegán és a Sea Shepherd egyik támogatója volt. Nevét és arcát adta az állatvédelemhez, amit alapítványa és a Sea Shepherdnek adományozott hajója is ékesen bizonyít.

sam_simon_4.jpg

A többnyire déli tengeren szolgálatot tevő Sam Simon nevű hajónak és legénységének itt lehet nyomon követni a ténykedését. A hajó adományozójáról kapta a nevét.

simm.jpg

Aki hardcore Simpson család rajongó az pontosan tudja, hogy Lisa folyamatosan törekszik az állatvédelemre és a vegetáriánus életmódra, amit kevésbé IQ harcos családja egyáltalán nem támogat. Ez a két apró szösszenet Sam Simon miatt épült be a sorozat eme karakterének jellemébe.sam_simon_mercy_animals_celebrates_free_event_f0eeqc4kpm_l.jpg

 

 

sam_simon_2.jpg

sam_simon_hajo.jpg

 

         

                                        

 

 

sam_simon_3.jpg

 

Sam Simon által létrehozott alapítvány pedig otthontalan állatok mentésével foglalkozik.

Források: 1, 2,

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr537255123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása