Óceán a földünk lelke
2014. május 01. írta: ZöldElla

Óceán a földünk lelke

Az alább látható videót megnézve egyből az jutott eszembe, hogy muszáj megosztanom másokkal mert annyira szép és megható. Zseniálisan van megvágva, szép alatt a a zene és a szereplői egyszerűen bámulatosak. Annyit szeretnék csak hozzáfűzni, hogy felelősséggel tartozunk az óceánokban és tengerekben élő élőlényekért is. Nem gondolunk bele, de mindennapi vásárlási döntéseinkkel bizony a tengeri élőlényekre is hatással vagyunk a termékek szállítása, csomagolóanyaga, a szennyvíz és a csatornába engedett vegyszerezett vizek miatt.

A műtrágyás, vegyszerezett földről elpárolgó folyadék a tengerekbe és óceánokba hullik esőként, amivel közvetetten járulunk hozzá a szennyezettségükhöz. Ezekről a problémákról sehol senki nem beszél nyíltan, pedig valós jelenségről és problémáról van szó. A tengerek és óceánok tisztasága és egészsége a MI FELELŐSSÉGÜNK is hiába nem vagyunk tengerparti ország.

Remélem mindenkit olyannyira bámulatba fog ejteni a videó, mint ahogy engem.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr256100456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása