Aloe Verás - kókuszos tusfürdő a Terra Naturi-től
2014. április 02. írta: ZöldElla

Aloe Verás - kókuszos tusfürdő a Terra Naturi-től

Ma ismét egy vegán terméket szeretnék bemutatni, még pedig egy tusfürdőt a Terra Naturi-tól. A cégről ebben a posztomban már írtam, így a bemutatást most hanyagolnám. A Terra Naturi a következő illatosításokkal gyárt tusfürdőket, amik itthon is kaphatóak:

  • Narancs & Menta
  • Aloe Vera & Kókusz
  • Vadrózsa & Mandula
  • Gránátalma
  • Mango & Aloe Vera

ak1.jpg

Én az Aloe Vera & Kókusz illatosításút vásároltam meg. A flakon 250 ml-es, a tusfürdő benne pedig átlátszó, enyhén zselés állagú. Az illata használat közben közepesen intenzíven kókuszos, viszont elég hamar elillan. Lényegében már fürdés után nem érezhető az illata, ami szerintem egyáltalán nem baj, mert legalább nincsenek benn olyan vegyszerek, amik megkötik sokáig az illatanyagot. Nagyon minimálisan habzik, kevésbé, mint egy szappan. Számomra ez is pozitív, mert így a habzást okozó vegyszer is kimaradt a termékből.

ak2.jpg

Ami szerintem kevésbé felhasználó barát, az a tubus. Nem tudom, hogy másnak hogy sikerül a terméket kinyomni a tubusból de én olykor szenvedek vele. De alapvetően ez az egyetlen negatív tulajdonsága ennek a tusfürdőnek, így aki vegán és kókusz illatú tusfürdőt szeretne annak tudom ajánlani. (Ha találok más márkától is vegán kókusz illatú tusfürdőt akkor majd arról is beszámolok.)

ak3.jpg

A krémmánián lévő vélemények itt találhatóak. A tusfürdő ára a Müllerben ha jól emlékszem 550 forint körül volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldella.blog.hu/api/trackback/id/tr735886387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása